Houten vloer Accessoires

“Met het bestellen van alleen het hout bent u er nog niet”!

Wij leveren alle bij producten zoals ondervloeren, plinten, olie, lak

Wij leveren alle bij producten

Wij maken het u makkelijk met het uitzoeken van de juiste vloer accessoires ook wel bij-producten genoemd.
Als u ons Doe-Het-Zelf Pakket (DHZ pakket) bestelt, dan zitten daar alle benodigde bijproducten in.
Bij de bestelling wordt door ons nagegaan of u nog meer of minder producten nodig heeft dan in het standaard Doe-Het-Zelf Pakket aanwezig. Voor de zekerheid nemen wij ook allerlei extra accessoires mee als wij de vloer bij u komen afleveren. Dit voor het geval er toch iets over het hoofd is gezien bij de bestelling. Omdat wij een gratis leg-advies geven bij het afleveren, bekijken wij ook direct of de bestelling juist is gedaan. Als er bijvoorbeeld een afwerkprofiel bij een mat nodig is, dan kunnen wij dat direct leveren. Wij nemen standaard een aantal profielen, ondervloeren etc. mee in de vrachtwagen.

Standaard inhoud Doe-Het-Zelf pakket

  • Houten vloer
  • Vochtscherm
  • Alufoam ondervloer op beton, groene plaatjes op houten constructievloer
  • Vlakke eiken plinten in kleur vloer
  • Afstandblokjes
  • Spanveren
  • Kopsekantenlijm
  • Onderhoudsproducten

Nauwkeurig geselecteerd

Er zijn bijvoorbeeld vele soorten ondervloeren en vele leveranciers.

“Wij hebben het overzicht over het aanbod omdat wij al meer dan 20 jaar vloeren verkopen”.

Uit dit groteĀ  aanbod van de verschillende fabrikanten, hebben wij een selectie gemaakt van alle soorten ondervloeren die nodig kunnen zijn voor alle verschillende omstandigheden. Wij hebben de juiste kwaliteit geselecteerd tegen de scherpste prijzen.

“Alle leveranciers hebben ongeveer hetzelfde aanbod, maar uiteraard met eigen namen en prijzen”.

Dit geldt ook voor de andere benodigde vloer accessoires. U krijgt niet simpelweg de goedkoopste accessoires. Wij zijn van mening dat de producten ook aan de verwachtingen moeten voldoen. Dus een ondervloer met een geluid-reducerende werking van 10 db, moet ook daadwerkelijk 10 db reduceren. Er zijn producten in de markt waarop 10db reductie, maar er staat geen testinstituut bij. Dan is de werking vaak niet gegarandeerd. U krijgt bij ons ondervloeren met certificaten.

Producten die werken

Uit ervaring hebben wij geleerd dat het het allerbelangrijkste is dat de klant de kwaliteit krijgt die verwacht mag worden. Dit lukt ons zeer goed. Daarom hebben wij ook zeer weinig klachten.

De toelevering van vloer accessoires verandert met de dag. Ons bedrijf staat in nauw contact met deze leveranciers, dus zijn wij altijd direct op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.