Restpartijen

 

btw op Houten vloeren 21%
 
Prijzen zijn exclusief 21% btw.
offerte houten vloeren multiplank
Offerte aanvragen als u niet een standaard doe-het-zelf pakket wilt aanschaffen. Bel of mail ons voor een offerte als u andere producten nodig heeft dan in het standaard doe-het-zelf pakket zitten.
transport houten vloerenTransportkosten 75,- (uitgezonderd waddeneilanden en centrum grote steden; op aanvraag beschikbaar). Wij brengen de vloer graag naar binnen. Verdieping is meerprijs á 35,- per etage, graag bij bestelling doorgeven. Soms is het beter een paar extra handen mee te nemen.
Wij leveren door heel Nederland. Buiten Nederland gelden andere transportkosten (op aanvraag beschikbaar).
betalen-bij-aflevering klBetaling pas bij aflevering. Niet goed, dan nemen wij de vloer kosteloos weer mee.

 

Restpartijen

Heel vaak krijgen wij de vraag of er nog een restpartijtje over is. Vaak willen mensen niet zoveel geld besteden aan een houten vloer voor op de slaapkamer of de hobbyruimte. Wat is er mooier dan een restpartijtje die er zo in gelegd kan worden zonder dat het al te veel kost.

Wij komen als vloeren bedrijf wel eens restpartijtje tegen bij mensen die een nieuwe vloer bij ons kopen. De oude houten vloer is dan overbodig geworden en wordt uit de ruimte gesloopt. Heel vaak is het de moeite niet waard om een dergelijk restpartijtje mee te nemen. Er moet vaak zoveel tijd aan besteed worden om het verkoop klaar te maken, dat het de moeite niet waard is.

Als een restpartij voorbij komt die wel schoon is en goed herlegbaar, dan zetten wij hem op onze site.

 

Faillissementspartijen

Verder lopen wij wel eens tegen restpartijen aan die over zijn gebleven bij een faillissement. Dit is nieuw hout en dat wordt ook op deze website aangeboden.