Contact

Showroom    Adresgegevens Contactgegevens
Kom langs in de showroom van Holtz vloeren als u in de buurt van Groningen woont. Via Holtz kunt u naar de Houten Vloeren Concurrent Ulgersmaweg 18, 9731 BS (Groningen) Tel:050-5352515
Email: info@holtzvloeren.nl
Openingstijden Houten Vloeren Concurrent: Kijk voor de openingstijden van Holtzvloeren en dus de Houten Vloeren Concurrent op holtzvloeren.nl/contact

Eventueel op afspraak ook open.

 

  • Prijzen zijn exclusief 21% btw
  • Transportkosten niet inbegrepen. Transport kost 75,- (uitgezonderd waddeneilanden en centrum grote steden, op aanvraag)
  • Wij brengen de vloer graag naar binnen.
  • Verdieping is meerprijs á 35,- per etage, graag bij bestelling doorgeven. Soms is het beter een paar extra handen mee te nemen.
  • Wij leveren door heel Nederland. Buiten Nederland gelden andere transportkosten (op aanvraag beschikbaar).

Contact vriendelijk en betrouwbaar

Wij brengen de vloer ook naar binnen

Bellen en Mailen

Belt u ons gerust, mail contact is ook prima. Sommige zaken kunnen het gemakkelijkst door de telefoon besproken worden en andere vragen kunnen beter per mail worden gesteld. Wij zitten met het schrijfblokje klaar om de belangrijkste informatie te noteren, zodanig dat niets vergeten wordt. Afspraken worden bevestigd per mail.

Wij bieden alleen de 22 meest verkochte kleuren in Nederland aan!

Hierdoor is de kans dat u een verkeerde kleur bestelt zeer klein.

Ook verkopen wij 1 soort vloerplank. Deze heeft een 12 + 4 mm eiken massieve toplaag. De breedte is 22cm. De multiplank is geschikt voor gebruik in praktisch iedere (gebruiks) woonruimte. Neem eens contact met ons op om ons bedrijf te leren kennen en gevoel te krijgen bij de mensen die dit bedrijf mogelijk maken. De webwinkel is een bedrijf dat ontstaan is naar jaren lange opgedane ervaring in de fysieke winkel. Hierdoor weten wij wat mensen verwachten en kunnen wij daar goed op inspringen.