Verweerd 1 kleur TIJDELIJK UITVERKOCHT   (Alleen de 22 meest verkochte kleuren van Nederland)

Verweerd (tijdelijk uitverkocht)

Verweerd staat voor sleetse vloeren (versleten houten vloeren). De multiplank massieve toplaag is na het schaven geschuurd. Na het schuren is de vloer geborsteld. De planken worden met een borstel met ijzeren haren geborsteld. Het zachtere hout wordt weggeslagen naast het hardere hout. Hierdoor ontstaan er allemaal kleine groefjes. Een eiken vloer die veel gebruikt is heeft deze sleetse uitstraling ook. Het licht valt mede in de groefjes. Hierdoor lijkt de Verweerde vloer minder glad en hij glanst minder. Het geeft een rustige uitstraling. Vloeren passen prima in landelijke en klassieke ruimtes.

prijs bereken houten vloerBereken hier simpel uw totaalprijs: aantal vierkante meters + 5% zaagverlies x pakketprijs.
Voorbeeld: kleur Verweerd 1 ; 40 m2 (netto) x 1,05 (zaagverlies) = 42 m2 (bruto) x doe het zelf pakketprijs á € 40,35 p/m2 = 1.694,70 + 21% btw (1.694,70 x 1.21%) = € 2.050,58

Dit is de prijs voor het standaard doe-het-zelf pakket. In de meeste gevallen zit in dit pakket alles wat u nodig om de vloer te leggen en af te werken. Bij aflevering kunnen ontbrekende producten eventueel worden  bijgekocht.

offerte houten vloeren multiplankOfferte aanvragen als u niet een standaard doe-het-zelf pakket wilt aanschaffen. Bel of mail ons voor een offerte als u andere producten nodig heeft dan in het standaard doe-het-zelf pakket zitten.
btw op Houten vloeren 21%
Prijzen zijn exclusief 21% btw.
meetlat breedte houten vloeren kl2Ook verkrijgbaar in Massief Hout, € 4,00 duurder p/m2 (18 cm breed i.p.v. 22 cm)
transport houten vloerenTransportkosten 75,- (uitgezonderd waddeneilanden en centrum grote steden; op aanvraag beschikbaar). Wij brengen de vloer graag naar binnen. Verdieping is meerprijs á 35,- per etage, graag bij bestelling doorgeven. Soms is het beter een paar extra handen mee te nemen.
Wij leveren door heel Nederland. Buiten Nederland gelden andere transportkosten (op aanvraag beschikbaar).
betalen-bij-aflevering klBetaling pas bij aflevering. Niet goed, dan nemen wij de vloer kosteloos weer mee.

Sfeer foto’s houten vloeren Verweerd volgen nog: