Gratis proefstukje bestellen: Tijdelijk n.v.t.

  Keuze 1:

  Keuze 2:

  Eiken houten vloeren proefstukje bestellen

  EĆ©nvoudig en snel proefstukjes bestellen

  Proefstukje Bestellen

  Wij versturen tijdelijk geen proefstukjes. Woont u in de buurt van Groningen, kom dan langs in de showroom van Holtz Vloeren. De vloerenconcurrent is onderdeel van Holtz. De showroom is gevestigd aan de Ulgersmaweg 20 te Groningen. Zie voor openingstijden de website van Holtz Vloeren, www.holtzvloeren.nl. De houten vloeren van de vloeren concurrent, zijn allemaal te bekijken aan de Ulgersmaweg!

   

  “Een houten vloer bestellen vanaf een plaatje is niet ideaal”.

  N.V.T.
  Meestal kunnen mensen met een proefstukje in de hand wel inschatten hoe de vloer er ongeveer uit komt te zien. Diegene die dat kunnen, daarvoor is deze webshop geschikt. Het proefstukje vormt vaak een bevestiging van hetgeen reeds verwacht werd van de vloer. Mensen die vaker een houten vloer gekocht hebben of die bij meerdere winkels vloeren hebben bekeken kennen de kleuren en uitvoeringen van de multiplanken die overal worden aangeboden. Met die kennis in het achterhoofd is een goede inschatting te maken van de multiplanken die wij aanbieden. Een proefstukje dat bevalt is vaak, zoals hierboven al genoemd, een bevestiging van de verwachtingen. De bestelling kan dan gedaan worden.

  Goedkoopste van Europa

  U kunt nergens anders zo voordelig deze kwaliteit aanschaffen. Wij kunnen namelijk met zeer weinig marge toe omdat wij veel vloeren verkopen. Wij doen alle bewerkingen zelf in de eigen fabriek. Onze overhead-kosten zijn extreem laag. Hierdoor zijn wij zeer concurrerend.