Houten vloeren voor laminaat prijzen!

Unieke aanbieding! Wilt u een echte houten vloer of laminaat? De goedkopere prijs van laminaat is nu geen argument meer om laminaat te kopen omdat hout duurder is. Een echte houten vloer kunt u bij ons kopen voor laminaat prijzen!

 

Houten vloeren leggen makkelijker dan laminaat

Wist u dat houten vloeren makkelijker te leggen zijn dan laminaat!

Zeker als u de vloer door ons laat kleuren. Dan hoeft u de planken alleen maar te leggen. Dit gaat gewoon makkelijker dan laminaat en is dus goed zelf te doen.

Wij geven ook nog eens gratis Leg-Advies bij aflevering van de vloer.

Houten vloeren leggen makkelijk

Bijna iedereen durft laminaat zelf te leggen. Houten vloeren leggen, daar waagt men zich niet aan!
Bij deze weet u dus dat houten vloeren makkelijker te leggen zijn dan laminaatvloeren. Wij hebben het hier niet over het vast verlijmen van houten vloeren. Het vast verlijmen van houten vloeren kunt u beter laten doen door iemand die daar ervaring mee heeft.

“Dus: Het zwevend in de spanveren leggen van een houten vloer is makkelijker dan het leggen van een laminaat vloer.”

De klik verbinding van laminaat maakt laminaat leggen lastiger dan houten vloeren. Houten vloeren hebben veer en groef en schuiven makkelijk in elkaar. Ook kan een houten vloer veel meer hebben dan Laminaat. Van laminaatplanken breekt snel een stukje af.

Goedkoop en makkelijk leggen

Houten vloeren voor laminaatprijzen en ook nog eens makkelijker te leggen dan laminaatvloeren, wie wil dat niet?! De dure uitstraling van echt hout is nu voor iedereen bereikbaar. Omdat wij alleen de 22 best verkochte kleuren hebben gaat u altijd op safe als u bij ons bestelt. U betaalt pas als de vloer wordt afgeleverd, dus geen vooraf betalingen.

Onze werkwijze maakt “Houten vloeren voor laminaat prijzen” mogelijk!