Vloer laten leggen

U kunt de multiplank of massieve houten vloer laten leggen.

Hoe werkt het inschakelen van de leg-service.

leg-service aan het werk

leg-service aan het werk

Contact opnemen met de leg-service

U heeft een vloer bij ons gekocht, de Houten Vloeren Concurrent. U heeft besloten de vloer te laten leggen door onze leg-service. U krijgt het telefoonnummer van onze leg-service.

Hoe eerder hoe beter

Hoe eerder u contact opneemt met de leg-service hoe groter de kans is dat zij de vloer kunnen leggen op de door u gewenste datum. Het is verstandig de afleverdatum van de vloer te hebben voordat u een definitieve leg-afspraak maakt met de leg-service. Bij aanschaf van de houten vloer kunt u direct een afleverdatum afspreken. Vaak is levering uit voorraad of in ieder geval binnen 1 tot 3 weken mogelijk.

Bellen met de Leg-service

U belt de leg-service. Wij zullen u vriendelijk en hulpvaardig te woord staan. Telefonisch kunt u bespreken hoe de vloer gelegd moet worden en zullen door de leg-service een aantal vragen worden gesteld waarmee zij een inschatting kunnen maken van de legklus. Vervolgens kunnen afspraken gemaakt worden.

Acclimatiseren

U zorgt ervoor dat de vloer en bijbehorende producten op tijd bij u in huis worden afgeleverd. Wij adviseren de vloer minimaal circa 1,5 week voor de legdatum te laten bezorgen. De vloer kan dan even acclimatiseren. Daarom leggen wij de vloer bij voorkeur in de ruimte waar hij gelegd gaat worden.

Afleveren en leg-advies

Wij leveren het liefst de vloeren af omdat wij dan even kunnen kijken in de ruimte waar de vloer moet komen te liggen. Dan kunnen wij, indien gewenst, advies over hoe de vloer te leggen, als u hem zelf legt. En, als onze leg-service hem moet leggen, dan willen wij graag de ruimte zien waar de vloer gelegd moet worden. Dit leg-advies leveren wij gratis bij het afleveren.

Als onze leg-service gaat leggen

Bij het afleveren van de vloer wordt de legklus ingeschat en wordt de eerder ingeschatte legtijd gecheckt. De legtijd is eerder ingeschat tijdens het telefonisch contact over het door u inschakelen van onze leg-service. Mocht blijken dat meer of minder tijd nodig is voor de klus, dan kunnen wij de planning nog aanpassen.

De legkosten

De legkosten zijn € 21,95 exclusief 21% btw per m2. Hierbij gaan wij er vanuit dat de vloer afgewerkt wordt met vlakplinten. Deze prijs is exclusief eventueel meerwerk zoals inkorten van deuren, trapjes etc en exclusief parkeerkosten. Bij kleine klusje rekenen wij soms voorrijkosten.

Oplevering – Betaling legkosten

De legkosten worden bij oplevering aan de legger betaald.

Garantie legwerk

U krijgt uiteraard garantie op het legwerk. Is er iets niet goed, dan komen wij z.s.m. langs om het te herstellen.