Betrouwbaar concept

Omdat wij echt zo goedkoop mogelijk zeer goede houten vloeren willen leveren, dienen wij een uitgekiende manier van werken te hanteren. Door al 20 jaar lang te vertoeven in de vloeren handel is enorm veel ervaring opgedaan met leveranciers, klanten, leggers en alle mogelijk problemen die zich nu éénmaal voordoen. Tot op heden kunnen wij al onze klanten vriendelijk groeten zonder dat wij bang hoeven te zijn voor boze gezichten.leren door doen

 

“Wij worden elke dag beter in ons vak omdat wij willen leren van onze fouten.”

 

Onze ervaring is dat de meeste klanten 2 tot 3 winkels bezoeken voordat ze een keuze maken bij wie, welke vloer aan te aanschaffen.

Via deze website verkopen wij multiplanken en massieve planken die het meest worden verkocht in Nederland. Kleuren die af en toe worden verkocht zult u niet terug vinden op deze site. Het zijn dus uitvoeringen en kleuren die bij een groot publiek geliefd zijn. In die zin kun je nooit een flater slaan met onze vloeren.

Geen risico’s voor u

Maakt kennis met ons betrouwbaar concept. U loopt geen risico op betalingen zonder levering. Bij aflevering keurt u de vloer. Als u hem niet goedkeurt, nemen wij hem kosteloos weer mee.