Levenslange Garantie

Wij verkopen elke keer weer zeer goede kwaliteit. Wij leveren geen vloeren met een dubieuze afkomst. Onze vloeren worden geproduceerd bij een Nederlandse schaverij. Het eikenhout komt uit Frankrijk, Belgie, Duitsland en Oost-Europa. De garantie op onze vloeren is dan ook levenslang bij normaal gebruik en onderhoud. De kwaliteit prijsverhouding is ongekend in orde.

Wij helpen u met bestelling!

Offerte

Als u heeft besloten de vloer bij ons te kopen dan belt u ons op of stuurt u een mailtje. Bij voorkeur belt u ons op.

Dan kunnen wij direct ons vragenlijstje afwerken. Wij willen u graag helpen om de juiste bestelling te plaatsen. U krijgt dan ook de offerte. Als u akkoord gaat met de offerte dan wordt een afleverdatum gepland.

Na bestelling leveren wij de vloer bij voorkeur bij u af in plaat van dat u de vloer ophaalt. Dit omdat wij graag terplekke nog even willen checken of de voorgenomen legwijze verstandig is. Ook hebben wij allerlei bij-producten en accessoires bij ons. Het kan gebeuren dat u denkt dat een alufoam ondervloer goed is, terwijl blijkt na onze check dat u beter een groene plaat als ondervloer kunt nemen. Wij kunnen dan ter plaatse de ondervloer wisselen en de prijs aanpassen. Daarom nemen wij bijvoorbeeld ook afwerkprofieltjes mee die ter plaatse uitgezocht kunnen worden. Wij geven graag gratis advies omdat wij willen dat alles in 1 keer goed gaat. Dit hoort ook bij onze filosofie dat wij heel efficiënt willen werken.

“Hoe tevredener onze klanten zijn hoe gemakkelijker zij ons aanraden bij vrienden en familie”.

 

U betaalt pas bij aflevering

Omdat wij goed begrijpen dat de aanschaf van een houten vloer meestal geen kleinigheid is, hebben wij een unieke

U betaalt pas bij aflevering! Niet goed? Vloer kosteloos weer mee!

garantie die het bijna zeker maakt dat u iets aanschaft waar u geen spijt van kunt krijgen.

 

Niet naar wens, dan nemen wij de vloer kosteloos weer mee!

U betaalt de vloer niet vooraf, maar bij aflevering. U kunt dan bekijken of de vloer voldoet aan uw wensen. Voldoet de vloer, dan neemt u hem af, voldoet hij niet, dan nemen wij de vloer weer mee. Het terug mee nemen door ons kost u niets. Wij zetten de vloer weer in de voorraad en omdat het standaard kleuren en uitvoeringen zijn blijven wij er niet mee zitten. Dus geen problemen voor u en voor ons.