Fysieke winkel of webwinkel

De meeste winkels hebben ongeveer dezelfde producten. Dit betekent dat bij de verschillende winkels ongeveer dezelfde breedtes, diktes, lengtes en kleuren te zien zijn in multiplanken en massieve planken.

Assortiment bekijken bij fysieke winkels

Na bezoek aan de fysieke winkels beginnen mensen te begrijpen dat overal ongeveer dezelfde producten staan. Soms hebben dezelfde kleuren een andere naam, zoals blankhoudend of kleurloos.

bestel per mail of telefoon 12 klein

Als u vervolgens een vloer heeft gezien die u wilt aanschaffen dan is die vloer heel vaak ook bij ons op de website te vinden. Onze prijzen zijn vrijwel zeker goedkoper. (Wij garanderen de laagste prijs!) Daarom overweegt u wellicht op dat moment de vloer bij ons aan te schaffen.

Proefstukje bestellen

Om er zeker van te zijn dat de kleur en uitvoering ongeveer hetzelfde zijn als de vloer die u in de fysieke winkel zo mooi vond, vraagt u ons een stukje op te sturen van de betreffende kleur. Hiervoor betaalt u niets.

Als het proefstukje u bevalt dan kunt u serieus geld besparen door de vloer bij ons te kopen.

U betaalt de vloer pas bij aflevering en dan kunt u ook gratis leg-advies krijgen. Wij verkopen alleen de 22 meest verkochte kleuren van de afgelopen jaren. Van deze 22 kleuren zijn er een aantal sinds jaar en dag populair, zoals naturel en enkel gerookt wit. Andere kleuren zijn iets trend gevoeliger maar niet in die hoedanigheid dat ze volgend jaar weer uit zijn. Een voorbeeld hiervan is gerookt grijs. Als u bij ons bestelt krijgt u altijd een vloer die door een groot aantal mensen mooi gevonden wordt.